Leiko-tilin rinnakkaiskäyttäjät mahdollisiksi leipomo-käyttäjille

Leikoon onpidemmän aikaa toivottu ominaisuutta, että leipomokäyttäjät voisivat luoda rinnakkaiskäyttäjiä omalle Leiko-tililleen. Näin esimerkiksi saman yrityksen useampi toimipiste voi hyödyntää samaa Leiko-tiliä.

Uutena ominaisuutena Leipomot voivat nyt luoda omalle Leiko-tililleen kahdenlaisia rinnakkaiskäyttäjiä – lukuoikeudellisia ja muokkausoikeudellisia.

Lukuoikeudelliset rinnakkaiskäyttäjät saavat lukuoikeuden leipomon resepteihin ja raaka-aineisiin, sekä mahdollisuuden ladata tuoteselosteet palvelusta. Lukuoikeudelliset rinnakkaiskäyttäjät eivät kuitenkaan pysty muokkaamaan mitään tietoja palvelussa. Lukuoikeudelliset tunnukset sopivat erityisen hyvin esimerkiksi leipomon omien kahvilatoimipisteiden käyttöön.

Muokkausoikeudelliset rinnakkaiskäyttäjät pystyvät luomaan leipomon Leiko-tilille uusia reseptejä ja raaka-aineita sekä pystyvät muokkaamaan jo olemassa olevia reseptejä ja pakkausselosteita.  Kuitenkin niin, että resepteillä näkyy aina sekä reseptin alkuperäinen tekijä että muokkaaja ja muokkauspäivämäärä. Muutokset ovat siis helposti seurattavissa, myös pääkäyttäjäleipomolle. Tämä rinnakkaiskäyttäjätyyppi on kätevä silloin, kun leipomoyrityksellä on useampia toimipisteitä, jotka käyttävät samoja reseptejä.

Toiminnallisuus tulee kaikille Leiko-palvelun leipomokäyttäjille ilman erillisiä toimenpiteitä tai erillisiä maksuja. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että leipomokäyttäjät ovat itse vastuussa luomistaan rinnakkaistunnuksista, eri käyttöoikeuksista näille sekä siitä kenelle rinnakkaistunnukset antavat. Tarkemmat ohjeet rinnakkaistunnuksien luomiseen ja käyttöön löytyvät käyttöohjeista!