Uusi toiminnallisuus Leikoon!

Uusi vuosi alkaa Leiko-palvelussa uusilla kujeilla. Leiko-palveluun tuodaan kaikkien leipomokäyttäjien saataville uusi toiminnallisuus, jonka avulla pystyy lisäämään kuvan tai kuvia pakkausselosteelle.

Jo tähänkin asti Leiko-palvelussa on voinut lisätä reseptille dokumentteja, joita käyttäjä on palvelussa päässyt tarkastelemaan. Jatkossa uuden toiminnallisuuden ansiosta kuvan tai kuvia pystyy tallentamaan Leikoon ja tuomaan pdf-pakkausselosteelle. Kuvia pystyy myös pienimuotoisesti käsittelemään Leiko-palvelussa, kuten rajaamaan kuvasta sopivan alueen. Kuvia saa myös ladattua ulos palvelusta, jolloin esimerkiksi samoilla leipomo-tunnuksilla palvelua käyttävät eri toimipisteet voivat hyödyntää samoja kuvia tuotteista.

Kuvallisen pdf-pakkausselosteen saa Leiko-palvelusta helposti tulostettua myymälään, jaettua jälleenmyyjille tai laitettua vaikka myymälänäytölle.

Toiminnallisuus tulee kaikille Leiko-palvelun leipomokäyttäjille ilman erillisiä toimenpiteitä tai erillisiä maksuja. Uuden ominaisuuden käyttöohjeet löytyvät käyttöohjeiden takaa.